Sinustako puhtaan ja terveellisen kodin asiantuntija?

LIITY LUX-KODIN MYYNTITIIMIIN!

Olemme puhdistuksen asiantuntijoita, jotka auttavat huolehtimaan terveellisestä sisäilmasta kodeissa ja työpaikoilla. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja pitkäikäisimmät Lux-laitteet. Autamme asiakkaitamme valitsemaan kuhunkin ympäristöön parhaiten soveltuvat laitteet ja opastamme niiden tehokkaassa käytössä. Lue, miksi työ Lux-myyjänä kannattaa ja hae mukaan!

Lux-tuotteita on myyty Suomessa jo vuodesta 1960. Lux on perustettu vuonna 1901 Ruotsissa ja sillä on maailmanlaajuisesti yli 700 myyjää. Suomessa Lux-tuotteiden myyjiä on 20. Lue työntekijätarinoista, miksi suurin osa myyjistämme on työskennellyt Lux-tuotteiden parissa jo useita vuosia!

LUX-MYYJÄNÄ SAAT MEILTÄ:

 • Kattavan perehdytyksen ja tueksesi kannustavan tiimin, joka auttaa sinua onnistumaan työssäsi.
 • 12 kuukautta kestävän Lux Business School -myyntikoulutuksen, joka tekee sinusta huippumyyjän!
 • Myytäväksi korkealaatuiset Lux-tuotteet, joille on kysyntää. Asiakkaistamme jopa 95 % on tyytyväisiä ostamiinsa tuotteisiin!
 • Vapauden suunnitella työpäiväsi itse. Sinun ei tarvitse tehdä ilta- tai viikonlopputöitä, ellet itse halua.
 • Hyvät etenemismahdollisuudet. Voit hakea esimiesharjoitteluun, edetä kenttäkouluttajaksi tai alkaa yrittäjäksi.
 • Henkilöstötutkimuksessa Lux-myyjät kertovat työn parhaita puolia olevan työn vapaus, työkaverit, koulutus ja tuki sekä työilmapiiri ja tsemppaus.

HAE MEILLE TÖIHIN

Täytä hakemuksen kentät ja olemme sinuun yhteyksissä. Voit halutessasi liittää hakemukseen mukaan cv:n ja hakemuskirjeen.

   

  MIKSI TYÖ ON MERKITYKSELLISTÄ JA KANNATTAVAA?

  Sisäilman epäpuhtaudet ovat ongelma kaikissa kodeissa sekä kaupungeissa että maaseudulla. Ihmiset viettävät jopa 90 % ajastaan sisätiloissa ja sisäilma on usein 2–5 kertaa epäpuhtaampaa kuin ulkoilma. Ei siis ihme, että WHO (Maailman terveysjärjestö) on luokitellut sisäilman epäpuhtaudet yhdeksi suurimmista terveysriskeistä. Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme huolehtimaan terveellisestä sisäilmasta kodeissa ja työpaikoilla.

  Uratarinoita

  | Uratarina

  Yrittäjämyyjä Mikko Humala nauttii itsenäisen työn vapaudesta ja hyvästä palkasta

  Lue lisää
  | Uratarina

  Työn tarjoamat mahdollisuudet vetivät Simo Itkosen takaisin LUX-myyjäksi

  Lue lisää