Tuotteet ja palvelut

Haluatko viedä kodin puhtauden uudelle tasolle? Meiltä markkinoiden tehokkaimmat järjestelmät kodin puhtauden saavuttamiseksi.

Ilmanpuhdistin

close

Sisäilmanmittaus

Lue lisää

Sisäilmanmittaus

Tiedätkö millainen kotisi sisäilman laatu on? Hengittämämme sisäilma koostuu useista eri tekijöistä. Sisäilmassa on erilaisia kaasumaisia ja hiukkasmaisia yhdisteitä, jotka liikkuvat ilman mukana ja päätyvät elimistöömme hengityksen, ihon tai limakalvojen kautta. Sisäilma on laadullisesti hyvää, jos ilma on hajutonta ja sitä on helppo hengittää, sisäilmaan ei kiinnitä huomiota eikä se aiheuta terveydellisiä ongelmia. Saastuneella sisäilmalla on muuttunut koostumus, joka johtuu savusta, noesta, pölystä, aerosoleista, höyryistä ja tuoksuyhdisteistä. Hengitämme kaikkia näitä hiukkasia joka päivä. Aiheuttaako sisäilma oireita? Haluatko tietää millainen on kotisi sisäilman laatu?

Hinta: 190€

close

Lux Aeroguard Mini

Lue lisää

Lux Aeroguard Mini

Lux Aeroguard Mini ilmanpuhdistimen avulla huolehdit, että hengitettävä ilma on puhdasta ja terveellistä kotonasi. Aeroguard Mini ilmanpuhdistin poistaa huoneilmasta siivottavan näkyvän pölyn ja auttaa sinua siivouksessa ympärivuorokauden. Ilmanpuhdistin poistaa myös hengitysilmassa olevat terveydelle vaaralliset näkymättömät pienhiukkaset ja myös virukset ja bakteerit. Aeroguard Mini ilmanpuhdistin poistaa hajuja ja kaasumaisia yhdisteitä aktiivihiilen avulla huoneilmasta. Laitteen muotoilu ja kompakti koko mahdollistaa joustavan sijoittelun ja helpon siirtelyn. Aeroguard Minin avulla sinulla on aina raikas ilma hengittää.

close

Lux Aeroguard Sense

Lue lisää

Lux Aeroguard Sense

Lux Aeroguard Sense ilmanpuhdistin huolehtii automaattisesti, että hengitettävä ilma on puhdasta ja terveellistä kotonasi. Sense ilmanpuhdistin poistaa huoneilmasta siivottavan näkyvän pölyn ja auttaa sinua siivouksessa ympärivuorokauden. Ilmanpuhdistin poistaa myös hengitysilmassa olevat terveydelle vaaralliset näkymättömät pienhiukkaset ja myös virukset ja bakteerit. Sense ilmanpuhdistin poistaa hajuja ja kaasumaisia yhdisteitä aktiivihiilen avulla huoneilmasta. Laitteen muotoilu mahdollistaa joustavan sijoittelun ja laitteen pyörät helpottavat ilmanpuhdistimen helpon siirtelyn. Sensen avulla sinulla on aina raikas ilma hengittää. Puhtaan ilman tuotto on 765m3/h

Imuri

close

Evolux

Lue lisää

Evolux

Evolux tarjoaa ratkaisun useiden pintojen puhdistamiseen käyttäjäystävällisellä tavalla. Evolux mahdollistaa puhtaan kotiympäristön kätevästi. Automaattinen toiminto säätää imurin tehoa imuroitavan pinnan likaisuuden mukaan, minkä lisäksi Evolux mukana tulevien lisävarusteiden ansiosta puhdistus on helppoa. Erikoisharjan ansiosta kulutusta kestävien mattojen puhdistus sujuu vaivattomasti. Pehmeä pölyharja auttaa poistamaan pölyn ja allergeenit tasaisilta pinnoilta, kuten tietokoneilta, huonekaluilta ja pöydiltä. Ahtaiden paikkojen puhdistamisesta onnistuu kätevästi Evoluxin avulla. Seinäkiinnityksen ja latausaseman ansiosta varsi-imuri voidaan asentaa kotona lähes mihin tahansa – imuri on valmiina käyttöön nopeasti. Vie siivous uudelle tasolle Evolux avulla.

close

PL1 S115 moottoroitu suulake

Lue lisää

PL1 S115 moottoroitu suulake

Moottoroitu PL1 S115 suulake on ihanteellinen työväline pölypunkkien ja allergiaa aiheuttavien hiukkasten poistoon patjoista ja verhoiluista. PL1 S115:n pyörivä harja ja imurin imuteho puhdistavat pintoja syvältä poistaen epämiellyttävän lian. Joustava VACUFLEX-pohjalevy tehostaa syväpuhdistusta kaikilla pinnoilla. PL1 S115 on helppo ja kevyt käyttää. PL1 S115 on yhteensopiva Lux Intelligence- ja Lux S115 -syväpuhdistimien kanssa.

close

PB S115 moottoroitu suulake

Lue lisää

PB S115 moottoroitu suulake

Moottoroitu PB S115 suulake on täydellinen apu mattojen ja lattiapintojen syväpuhdistukseen. Sisäänrakennettu moottori yhdistettynä pyörivään harjaan syväpuhdistavat tehokkaasti likaa ja allergiaa aiheuttavaa pölyä matoilta ja muilta pinnoilta. Erinomainen pölyn poisto, monikäyttöinen eri pinnoilla, käytännöllinen valo suulakkeessa, automaattinen turvatoiminto. PB S115 moottoroitu suulake on yhteensopiva Lux Intelligence- ja Lux S115 -syväpuhdistimien kanssa.

close

LUX S115

Lue lisää

LUX S115

LUX S115 syväpuhdistin – Auttaa sinua ylläpitämän kodin puhtautta, kun imuroit, puhdistat myös sisäilmaa tehokkaan suodatuksen ansiosta. Lux syväpuhdistimen älykäs automaattinen imutehonsäätö (IPC) auttaa sinua saavuttamaan puhtaimman lopputuloksen kaikilla pinnoilla helposti. Syväpuhdistajan IPC tekniikan avulla sinulla on aina oikea teho käytössäsi ja näin et käytä turhaa energiaa. LUX S115 syväpuhdistimiin liitettävät suulakkeet mahdollistavat mattojen, tyynyjen, patjojen ja muiden kodintekstiilien syväpuhdistamisen.