LUXIN HISTORIA

Lux International AG pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Lux on perustettu vuonna 1901 ja yritys on historiansa aikana luonut innovatiivisia ja korkealaatuisa kodinkoneita. Lux on ollut auttamassa ihmisä tekemään terveellisiä kotia yli 120 vuoden ajan.

Lux AB:n juuret ovat Ruotsissa. Alussa yritys valmisti kerosiinilamppuja, joista johdettiin yrityksen nimi ”Lux”: latinankielinen sana tarkoittaa ”valoa”.

Suunnittelija, käsityöläinen ja sijoittaja Sven Carlsson (1847–1924) näki suuren potentiaalin täysin uudenlaisessa petrolilampussa, jonka kemisti David Kemp kehitti. Carlsson osti tuotantooikeudet ja perusti 19. helmikuuta 1901 joidenkin liikekumppaneiden kanssa AB Luxin valmistamaan ja myymään uutta Lux-lamppua. Lux varusti omalla teknologiallaan yli 100 ruotsalaista majakkaa valaistusjärjestelmällään, ja yritys sai myös tehtäväkseen valaista Suezin kanavan.

 

 

Lux tänään

Nykyään Lux International on yksi johtavista kulutustavarasektorin suoramyyntiyrityksistä. Sillä on myyntitoimintaa yli 30 maassa joko tytäryhtiöissä tai paikallisten jakelijoiden kautta. Vuodesta 2017 lähtien on laajennettu toimintaa uusille markkinoille, Keski- ja Etelä-Amerikassa. Yritys on Euroopan suoramyyntiyhdistyksen (DSE) ja useiden paikallisten maajärjestöjen jäsen. Luxin osaaminen ja arvovalta perustuvat kahdentoista vuosikymmenen perinteeseen ja kokemukseen ”kodinkoneiden” jälleenmyyjänä harjoitetusta toiminnasta sekä sveitsiläiseen suunnitteluosaamiseen.

 

Lux ympäristöarvot

Kestäviä korkealaatuisia tuotteita valmistamalla yritys tarjoaa terveellistä vettä, terveellistä ilmaa ja terveellisen elinympäristön miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Tuotteet

Yritys on perustamisestaan ​​lähtien ollut sitoutunut terveeseen kotiin. Luxin historiaan katsottuna sen tuotevalikoimassa on lukuisia ikonisia tuotteita, kuten Lux Intelligence -pölynimuri, ilmanpuhdistintuoteperheen Aeroguard-sarjan tai höyrypesureiden Ecoluxin ja Ecoprofi. Vedenpuhdistukseen yrityksellä on Waterguard-tuoteperhe. Lux on myös kehittänyt WELITY-unijärjestelmän ensiluokkaista nukkumismukavuutta varten. Lux haluaa laajentaa tuotevalikoimaansa tulevina vuosina ja jatkaa menestystarinaansa. Luxin tuotekehitysstrategialle on ominaista se, että yritys panostaa nykytrendistä poiketen aina laatuun ja ensiluokkaiseen käyttökokemukseen. Yritys kiinnittää erityistä huomiota esimerkiksi laitteidensa suodatinjärjestelmään, esimerkiksi Lux S115 pölynimurin poistoilma on täysin puhdasta.

Lux ilmanpuhdistintuoteperhe

Lux toi markkinoille ensimmäisen Aeroguard-ilmanpuhdistinperheen mallin vuonna 2008. Lux-ilmanpuhdistimet poistavat haitallisia hienojakoisia pölyhiukkasia (PM2.5), kuten siitepölyä, eläinten karvoja, homeitiöitä, allergeenit, bakteerit ja virukset tai haitalliset kaasut, kuten VOC. (haihtuvat orgaaniset yhdisteet).

Lux höyrypesuri

Terve ja puhdas koti -konseptin tuotevalikoimaa laajennettiin vuonna 2001 höyrypuhdistimella. Lux on aina kannattanut kemikaalitonta siivousta. Sen jälkeen useaan kertaan uudistettu tuote on oikeutetusti suosittu Lux-asiakkaiden keskuudessa. Höyrypesurit tappavat suuren osan viruksista ja bakteereista. Lisäksi tuotelinjan menestys johtuu siitä, että puhdistus eri pinnoille suunnitelluilla lisätarvikkeilla on paljon helpompaa, tehokkaampaa ja hygieenisempää.

Lux-vedenpuhdistus

Lux on tarjonnut vedenpuhdistimia ympäristö- ja terveystietoisille asiakkailleen vuodesta 2011. Vedensuodattimien kehittämisessä ja valmistuksessa yhtiö pitää laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta erittäin tärkeänä. Lux haluaa laajentaa tuotevalikoimaansa tulevina vuosina ja jatkaa menestystarinaansa.